[ntp:questions] ntpd stays synced after loosing gps

Николай Орехов nowhere at mail.ru
Wed May 11 07:39:43 UTC 2011


Thanks, Dave, Miroslav. 4.2.7p164 bug has gone, problem solved!

2011/5/11 Miroslav Lichvar <mlichvar at redhat.com>

> On Wed, May 11, 2011 at 05:17:14AM +0000, Dave Hart wrote:
> > 2011/5/11 Николай Орехов <nowhere at mail.ru>:
> > > Thanks, I'll try it! But is the recent tarball stable enough?
> > > I'm using latest 4.2.6 with some minor changes to support my LassenIQ
> TSIP
> > > and I need it to be very stable.
> >
> > I prefer ntp-dev in general over ntp-stable, but my perspective may be
> warped.
> >
> > > Could you provide me link to this bug and fixes so I can make a patch?
> >
> > No, I'm afraid I can't.  I recall the problem you describe, and I
> > haven't seen it in ntp-dev for a while, so I'm pretty sure it was
> > fixed after 4.2.6 based on your experience, but I'd like to confirm
> > that, as we are likely to start the push to polish 4.2.7 into a
> > (-stable) 4.2.8 soon.  I do not know of an existing bug report for the
> > behavior, though I haven't searched for one either.  Similarly while I
> > believe it to be fixed in more recent versions, I can't at this point
> > suggest when it was fixed or which change fixed it.
>
> I think it's the bug #1554, which was fixed only in 4.2.7.
>
> https://bugs.ntp.org/show_bug.cgi?id=1554
>
> --
> Miroslav Lichvar
> _______________________________________________
> questions mailing list
> questions at lists.ntp.org
> http://lists.ntp.org/listinfo/questions
>



More information about the questions mailing list